Jaf la un magazin de diamante din Paris. Hoţii au fugit cu marfă de două milioane de euro

Data publicării:
Mass Unity Rally Held In Paris Following Recent Terrorist Attacks
PARIS, FRANCE - JANUARY 11: Police keep a watch over Place de la Republique prior to a mass unity rally to be held in Paris following the recent terrorist attacks on January 11, 2015 in Paris, France. An estimated one million people are expected to converge in central Paris for the Unity March joining in solidarity with the 17 victims of this week's terrorist attacks in the country. French President Francois Hollande will lead the march and will be joined by world leaders in a sign of unity. The terrorist atrocities started on Wednesday with the attack on the French satirical magazine Charlie Hebdo, killing 12, and ended on Friday with sieges at a printing company in Dammartin en Goele and a Kosher supermarket in Paris with four hostages and three suspects being killed. A fourth suspect, Hayat Boumeddiene, 26, escaped and is wanted in connection with the murder of a policewoman. (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)

Un vânzător de diamante din Paris a fost victima unui jaf, hoţii fugind cu pietre preţioase în valoare de două milioane de euro, au declarat surse din poliţie pentru AFP.

Mass Unity Rally Held In Paris Following Recent Terrorist Attacks
FOTO: Getty Images

Hoţii au forţat mai întâi intrarea unui magazin învecinat cu cel de diamante şi au spart zidul care le separa, apoi au luat diamantele şi au fugit.

Poliţia a demarat o anchetă în speranţa că îi vor prinde.

Atacurile asupra magazinelor de bijuterii s-au înmulţit în ultimii ani la Paris. Pe 23 mai, persoane înarmate cu un pistol şi un topor au jefuit un magazin de bijuterii de pe Rue de la Paix, un bulevard din centrul Parisului, fugind cu marfă în valoare de mai multe milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri