Jurnalist EurActiv: România va da comisarul pentru Ajutor Umanitar. Croația primește Politicile Regionale

Data publicării:
corina cretu - fb 1

Foto: Twitter

Informația a fost publicată de jurnalistul bulgar Georgi Gotev, senior editor la EurActiv, care spune că a primit draftul organigramei viitoare comisii. Într-o variantă a organigramei apar atât numele lui Dacian Cioloș, cât și cel al Corinei Crețu, cu semnul întrebării, iar în alta, o versiune anterioară probabil, doar numele lui Dacian Cioloș, cu semne de întrebare.

Multe surprize în draftul organigramei comisiei Juncker. Phil Hogan din Irlanda la agricultură, România primește ajutorul umanitar”. Postarea este însoțită de hashtagul #sarcasm.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Pe de altă parte, că Politicile Regionale ar urma să ajungă la comisarul din partea Croației, potrivit jurnalistului.

Ajutorul Umanitar a revenit, în actuala comisie, Bulgariei și este considerat unul din portofoliile puțin importante. Pe de altă parte, comisarul din partea Bulgariei, Kristalina Georgieva, ar urma să primească portofoliul Fiscalitate și luptă antifraudă, mai scrie Georgi Gotev.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri