Mărturia bărbatului care era să se înece cu un pește viu

Data actualizării: Data publicării:
Sam Quilliam

Un pescar care a încercat să sărute o limbă de mare, înainte ca peștele să-i sară din mâini în gură, blocându-i sistemul respirator, a povestit prin ce a trecut, relatează The Telegraph.

Sam Quilliam s-a întors vineri la locul incidentului - debarcaderul Boscombe din Bournemouth. El i-a mulțumit cu această ocazie și paramedicului care a intervenit în cazul său.

Bărbatul a spus că încerca să reproducă gestul făcut de pescarii sportivi, moment în care peștele lung de 14 centrimetri i-a sărit în gură. El a povestit că a început să alerge „ca o găină fără cap” după care s-a prăbușit. Prietenul său Steven Perry a început să-l resusciteze și timp de trei minute nu a respirat.

„Peștele era alunecos pe o parte și aspru pe de alta. L-am luat ca să-l sărut. L-am strâns ca pe o bucată de săpun și a sărit în gură, înaintând în gât. Am alergat ca o găină fără cap și m-am prăbușit la pământ. Nu îmi aduc aminte multe detalii, dar știu că am fost înspăimântat”, a povestit Sam Quilliam.

El i-a mulțumit salvatorului său: „Meriți tot respectul. Ești un erou”.

Matt Harrison a spus că în cei 17 ani de profesie nu a mai întâlnit un asemenea caz.

„Era în stop cardiac de două minute când am ajuns și am continuat resuscitarea. Tot ce știam era că a înghițit un pește. În 17 ani de meserie nu am mai văzut așa ceva. Mulți dintre colegi au fost uluiți”, a spus paramedicul.

„Nu te aștepți să se întâmple. Oamenii au mai făcut asta până acum și chiar nu te aștepți să se întâmple”, a adăugat bărbatul salvat.

„Era rigid, se chinuia să respire, iar sângele îi ieșea din gură. De la o seară frumoasă de pescuit am trecut la asta”, a spus Steven Perry, prietenul acestuia.

Sam Quilliam a spus că nu se va lăsa de pescuit.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri