Meghan Markle va petrece Crăciunul alături de regina Elizabeth a II-a şi alţi membri ai familiei regale a Marii Britanii

Data actualizării: Data publicării:
Printul harry meghan markle logodna
Foto: Guliver/Getty Images

Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry, va petrece Crăciunul alături de regina Elizabeth a II-a şi alţi membri ai familiei regale a Marii Britanii, marcând un caz fără precedent, informează bbc.com.

Announcement Of Prince Harry's Engagement To Meghan Markle
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Regina şi familia ei obişnuiesc să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la Sandringham. Palatul Buckingham a transmis că regina şi alţi membri ai familiei regale vor participa la slujda de la biserica locală în ziua de Crăciun, aşa cum au făcut în mai mulţi ani, potrivit News.ro.

Palatul Kensington a anunţat că vor fi prezenţi şi Prinţul William şi soţia lui, ducesa de Cambridge.

„Vă puteţi aştepta să îi vedeţi pe ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul Harry şi Meghan Markle la Sandringham în xiua de Crăciun”, a spus, miercuri, o purtătoare de cuvânt.

Presa britanică a scris că este fără precedent ca un partener al unui membru al familiei regale să participe la festivităţile de la Sandringham înainte de căsătorie. Kate Middleton nu a fost invitată la eveniment în 2010, după ce a fost anunţată logodna ei cu prinţul William. Totuşi, nici prinţul William nu a participat la festivităţile din acel an, întrucât lucra ca pilot de ambulanţă în Wales.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa americană Meghan Markle se vor căsători în luna mai a anului viitor la Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor. Artista protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri