Michael Caine a dezvăluit motivul pentru care a votat pentru Brexit

Data publicării:
GettyImages-660245154
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul Michael Caine a dezvăluit că se numără printre cei care au votat pentru Brexit, motivând că preferă să fie „stăpân sărac decât slugă bogată.” Starul în vârstă de 84 de ani a declarat într-un interviu la Sky News că britanicii au votat pentru „libertate” la referendum și că „totul va fi bine.”

GettyImages-660245154
Foto: Gulliver/Getty Images

Cred că totul va fi bine. Am votat pentru Brexit. Așa sunt eu: mai bine stăpân sărac decât slugă bogată. Nu este vorba despre rasism, imigranți sau altceva. Este vorba despre libertate,” a spus Caine.

De asemenea, actorul i-a îndemnat pe britanici să nu se teamă de ieșirea Marii Britanii din UE, spunând că politica înseamnă descoperirea de noi căi.

„Politica este întotdeauna haotică. În politică ajungi mereu în zone unde nu ai mai călcat, așa că e posibil ca uneori să te rătăcești, dar apoi regăsești drumul și totul este bine,” a comentat actorul.

„Pentru mine, în Europa avem un fel de guvern prin procură al tuturor, care a luat-o razna. Dacă nu apar schimbări semnificative, ar trebui să plece. Nu pot să vină să-ți dicteze mii de slugi anonime,” a adăugat Caine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri