O nouă înregistrare cu momentul în care teroriştii au părăsit redacţia Charlie Hebdo - VIDEO

Data publicării:
1-2

„L-am răzbunat pe Profetul Mohamed! L-am răzbunat pe Profetul Mohamed! L-am răzbunat pe Profetul Mohamed! Al Qaeda în Yemen!” - sunt imagini surprinse pe stradă, la câteva minute după comiterea atacului din redacţia Charlie Hebdo.

În filmuleţ se vede cum teroriştii îşi verifică arsenalul înainte de a se urca în maşină şi de a fugi din zona unde tocmai uciseseră 12 oameni.

Din imagini reiese că fraţii Kouachi avuseseră deja o confruntare cu poliţia, pentru că luneta autovehiculului în care se urcă era spartă. Martorii sunt îngroziţi: „Este un masacru”.

Situaţia devine dramatică atunci când maşina în care se află Şerif şi Said Kouachi este blocată de un autovehicul al poliţiei. O ploaie de gloanţe se revarsă pe stradă. 

Omagiu pentru cei trei poliţişti ucişi în atentatele de la Paris: au primit Legiunea de Onoare

Franţa şi-a omagiat, astăzi, eroii ucişi în atentatele de săptămâna trecută. Mii de oameni au asistat la ceremonia de la Prefectura de Poliţie din Paris, unde preşedintele Francois Hollande, membrii guvernului şi ofiţeri au adus un ultim omagiu celor trei poliţişti ucişi de terorişti săptămâna trecută. Liderul de la Elysee le-a acordat celor trei oameni ai legii, căzuţi la datorie, Legiunea de Onoare în grad de cavaler.

Citiți și:
Mărturia soției teroristului Said Kouachi, după atacul de la Paris: A sărutat-o și a plecat 
Revista Charlie Hebdo, tipărită în trei milioane de exemplare: „Totul este iertat”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri