Poliţia daneză a găsit un trunchi omenesc la malul mării

Data actualizării: Data publicării:
78433282

Poliţia daneză a anunţat marţi că un trunchi omenesc găsit la malul mării, în Copenhaga, ar putea fi al jurnalistei suedeze care a murit la bordul submarinului Nautilus, al unui inventator danez, relatează News.ro.

 

Scafandrii verifică în continuare zona, iar anchetatorii verifică informaţii potrivit cărora alte părţi de corp uman ar fi fost văzute în portul Copenhaga.

„Avem de-a face cu un trunchi ale căror braţe, picioare şi cap au fost tăiate deliberat. Lungimea trunchiului nu vorbeşte împotriva faptului că ar fi Kim Wall (jurnalista moartă – n.r.), dar încă nu ştim”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Copenhaga, Jens Moller.

Poliţia face teste ADN, iar rezultatele sunt aşteptate miercuri dimineaţă.

Proprietarul submarinului artizanal danez Nautilus a declarat că jurnalista suedeză dată dispărută din 11 august a murit accidental, la bordul submersibilului şi că i-a aruncat trupul în mare, a anunţat luni poliţia daneză.

Peter Madsen a declarat iniţial că a debarcat-o pe jurnalista Kim Wall în siguranţă, pe insula Refshaleøen, la Copenhaga, în seara zilei de 10 august. El a fost inculpat pentru omucidere.

Kim Wall, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută ultima dată joi seară, la bordul vasului, împreună cu proprietarul acestuia, Peter Madsen, în vârstă de 46 de ani. Ulterior. Submarinul s-a ascufundat, iar Madsen a fost salvat înainte de a fi arestat şi acuzat de omucidere. Vasul a fost scos la suprafaţă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri