Președintele Comisiei Europene, scrisoare către Dacian Cioloș

Data actualizării: Data publicării:
scrisoare-juncker-catre-ciolos hotnews
Sursă foto: Hotnews

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, i-a trimis o scrisoare fostului premier Dacian Cioloș în care l-a felicitat pentru mandatul său de prim-ministru al României, relatează Hotnews. Șeful CE a scris că Dacian Cioloș a asigurat „o perioadă de guvernare transparentă, deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a României".

scrisoare-juncker-catre-ciolos hotnews
Sursă foto: Hotnews

„Vă felicit pentru munca excelentă pe care Guvernul dumneavoastră a depus-o în ultimul an. Ai asigurat o perioadă de transparență și guvernare deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a România. Așteptăm ca următorul Guvern să continua câteva din inițiativele lansate de dumneavoastră, precum „România Competitivă”, pachetul anti-sărăcie și reforma administrației publice”, a fost mesajul șefului Comisiei Europene pentru fostul premier al României. 

De asemenea, Jean Claude Juncker la felicitat și pe premierul Sorin Grindeanu și l-a îndemnat să continue lupta anticorupție

Guvernul Cioloş a fost învestit pe 17 noiembrie 2015, într-un context social și politic extraordinar, după manifestații de stradă care au durat mai multe zile și care au culminat cu demisia Guvernului Ponta. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri