Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc în luna mai, la Windsor

Data actualizării: Data publicării:
Announcement Of Prince Harry's Engagement To Meghan Markle
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători la Capela St. George, la Castelul Windsor, în luna mai, potrivit unui comunicat al Kensington Palace.

Announcement Of Prince Harry's Engagement To Meghan Markle
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Familia regală va plăti nunta, incluzând serviciile, muzica, florile și recepția. Artista protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă şi intenţionează să devină cetăţean britanic, potrivit BBC.

Kate Middleton a declarat, marţi, în timpul unei vizite la Muzeul Foundling din Londra, că este extrem de încântată de logodna Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle.

„Eu şi William suntem extrem de încântaţi. Este un moment minunat pentru orice cuplu, iar noi le urăm toate cele bune şi sperăm să se bucure de acest moment fericit”, a spus ducesa de Cambridge, potrivit News.ro.

Anunţul logodnei prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle a fost făcut luni de Clarence House, reşedinţa Prinţului de Wales şi a Ducesei de Cornwall.

Arhiepiscopul de Canterbury a spus că anunţul logodnei l-a „încântat” şi a spus că cei doi vor avea o cununie religioasă.

Markle a mai fost căsătorită, însă Biserica Catolică a Angliei a decis în 2002 că persoanele divorţate se pot recăsători religios.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii, iar Regina Elisabeta a II-a și membrii familiei regale și-au dat binecuvântarea pentru nunta care va avea loc în 2018.

Prințul Harry a mărturisit că s-a îndrăgostit de actrița americană Meghan Markle „la prima vedere”, el fiind „suprins de frumusețea actriței”. Prințul a dezvăluit de asemenea că nu auzise de ea înainte să o cunoască.

Cei doi tineri au apărut radioși, luni, la miezul zilei în grădinile palatului Kensington, pentru o ședință foto, iar la scurt timp s-a făcut public un interviu înregistrat cu cei doi.

Actrița a povestit că l-a cunoscut pe Harry, în iulie 2016, prin intermediul unor prieteni comuni care le-au stabilit o întâlnire pe nevăzute.

Cei doi vor locui, după căsătorie, la Nottingham Cottage, în Palatul Kensington. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri