Reacţii în mediul virtual după atacul terorist de la Paris

Data publicării:
mesaje internet


Cristina Bac: „A fost o glumă ce au făcut ziariștii, pe când ce au făcut teroriștii e foarte trist. Le-au luat viaţa”.

Mounaged Gaissam: „Nu vi se pare dubios că la nicio săptămână de la marşul anti-islamic din Dresden s-a întâmplat acest atac criminal?! E de gândit!”

Mihai Tofan: „Politica multiculturalistă e un mare eşec încheiat într-o baie de sânge”.

George Ionescu: „Americanii împreună cu mai marele Arabiei Saudite au spus clar acelaşi lucru: ameninţarea terorismului islamic este acum cea mai mare existentă vreodată şi extrem de periculoasă cum nu a mai fost”.

Ioan Bica: „Pe undeva îi dau dreptate lui C. T. Popescu. Fă caricaturi cu musulmani, cu creştini, dar lasă-l în pace pe Dumnezeul lor pentru că aşa poţi supara şi pe cei care nu au făcut nimic, dar sunt adepţi ai acelei religii”.

Liliana Georghe: „Nu trebuie să fii de acord cu jurnaliştii/ caricaturiştii, dar au dreptul să zică ce vor! Pentru asta este democraţia. Era un ziar de satiră. Au satirizat absolut totul”.

Sorin: „Avem de-a face cu oameni cu sânge rece. Mult sânge rece care trag de la 50 de metri cu mitraliera”.

Mariana Andronescu: „E vorba de libertatea de exprimare. Sigur, are principii, are valori, are nuanţe. Suntem liberi în interiorul libertăţii de exprimare, de a împărtăși sau nu una din nuanţele libertăţii de expimare. Nici mie nu-mi plac caricaturile care îngroaşă trăsăturile fizice ale mahomedanilor sau ale rabinilor sau ale politicienilor de un fel sau altul. Dar asta este lumea liberă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri