Regina Suediei susține că locuiește într-un palat bântuit

Data actualizării: Data publicării:
palatul-drottningholm-wiki

Regina Silvia a Suediei crede că palatul regal Drottningholm este bântuit de mai multe „fantome prietenoase”, care locuiesc în monumentul UNESCO din Stockholm. Afirmațiile sunt susținute și de sora reginei, prințesa Christina, aceasta fiind un alt membru al familiei care a simțit o prezență în palatul construit în secolul XVII pe insula Lovon, relatează The Guardian.

palatul-drottningholm-wiki
Sursă: Wikipedia

„Sunt mici prietene... fantomele. Toate sunt extrem de prietenoase, dar uneori simţi că nu ești complet singur. Este foarte interesant, dar nu te sperie”, a declarat regina Silvia într-un documentar pentru pSVT.

Prinţesa Christina susţine declaraţiile reginei cu privire la apariţiile supranaturale din palatul regal: „Există foarte multă energie în casă. Ar fi ciudat dacă această energie nu ar lua forma unor apariţii. Sunt multe poveşti despre fantome care bântuie locuinţe vechi, care au fost pline de oameni de-a lungul secolelor. Această energie rămâne în urmă”, a declarat Christina. 

Palatul Drottningholm este inclus pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO. De asemenea, palatul regal este rezidenţa permanentă a regelui Carl XVI Gustaf şi a reginei Silvia, care provine dintr-o familie germano-braziliană. Cuplul regal s-a căsătorit în urmă cu 40 de ani, iar Silvia este cea mai longevivă regină a Suediei.

Palatul regal este o atracţie turistică populară pentru cei care vizitează Stockholm.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri