România, denigrată în centrul Vienei

Data publicării:
denigrare romania 4

Aproape 200 de mii de austrieci au venit în România anul trecut, iar peste 50 de mii în primul trimestru al acestui an.

Protesul de la Viena are loc în contextul tensiunilor generate de dezbaterea modificărilor Codului silvic şi de interesele unei mari companii de exploatare a lemnului din Austria. Holzindustrie Schweighofer a ameninţat că se retrage din România, dacă legea silvică trece în actuala formă, care-i limitează activităţile în domeniu.

Iată mesajul telespectatorului Digi24:

Ieri mi-a fost dat să văd o campanie mizerabilă de denigrare a României în StephanPlatz, Viena, Austria. Se pare că protestele împotriva firmelor austriece de prelucrare a lemnului au ceva răspuns. Finanţarea companiilor non-profit pentru protecţia animalelor trebuie făcută într-un fel. Nu, nu este niciun fel de teorie a conspiraţiei. De ce a pornit această campanie tocmai acum? Tocmai în Austria? Mai ales că problema câinilor fără stăpân torturaţi sau omorâţi în România a fost în urmă cu ceva ani, în acest moment, aceste atrocităţi sunt foarte rare. Mai jos o să vedeţi câteva poze realizate ieri, 16.05.2015, în inima Vienei, lângă catedrala Sf. Ştefan, precum şi "fluturaşul" pe care îl înmânau participanţilor la protest. Să foloseşti expresii de genul „Boycott Tourism în România, your money will be used for killing dogs. Stop Supporting Murder” (Boicotați turismul în România, banii dumneavoastră vor fi folosiți pentru uciderea câinilor. Încetați să mai sprijiniți crima!” - n.r.) e mult prea mult”, consideră telespectatorul Digi24.

Pe de altă parte, zeci de persoane au participat, vineri, în faţa Ambasadei României din Roma, la un protest faţă de eutanasierea maidanezilor.

Nu uitați, dacă dacă ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe adresa de e-mail digivox@digi24.ro sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri