Românul erou de la Londra, lăudat de Theresa May în parlamentul britanic

Data publicării:
florin morariu 4

Premierul britanic Theresa May este hotărâtă să îi urmărească pe terorişti pe Internet şi să le blocheze accesul. Ea le-a spus parlamentarilor de la Londra că are tot sprijinul aliaţilor europeni, pe motiv că toată lumea se confruntă cu aceeaşi ameninţare. Theresa May a amintit chiar şi de românul care s-a luptat cu teroriştii de la London Bridge, pentru a susţine că este nevoie de cooperare la orice nivel pentru a face faţă ameninţărilor teroriste.

Florin Morariu a ajuns în presa din întreaga lume, după ce s-a luptat cu teroriştii folosind o navetă goală de pâine. Impresionaţi, jurnaliştii BBC şi CNN l-au invitat în emisiunile lor.

Theresa May, premierul Marii Britanii: Atacurile teroriste (din ultimele luni - n.r.) au provocat moartea unor cetăţeni europeni, în timp ce alţii au fost răniţi. Dar în aceste momente am văzut şi cum cetăţenii noştri s-au mobilizat, în cele mai eficiente moduri cu putinţă. În zona London Bridge am văzut cum un bancher spaniol a fost ucis în timp ce s-a grăbit să sară în ajutorul unei femei atacate şi am văzut cum un brutar român a ripostat la atacul teroriştilor şi i-a adăpostit pe londonezi în brutăria lui. Aceste exemple de eroism ne-au demonstrat că, departe de a ne dezbina, aceste atacuri care vizează modul nostru de viaţă nu au făcut decât să ne arate capacitatea de rezistenţă şi unitatea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri