Știrea cu cei 120 de români din Spania, printre cele mai citite de pe BBC

Data publicării:
bbc
Sursă: Captură BBC

Presa britanică a relatat pe larg incidentul cu cei 120 de români din Spania, care au fugit de la un restaurant fără să achite nota de plată. Articolul realizat de BBC a ajuns chiar al treilea cel mai citit de pe site-ul postului de televiziune. 

bbc
Sursă: Captură BBC

BBC a titrat „Meseni fug în masă de la un restaurant din Spania fără să plătească”, iar în corpul articolului a menționat că este vorba despre români, care au provocat o pagubă de 2000 de euro. În articol este citat proprietarul restaurantului, care a spus că este prima dată în 35 de ani când i se întâmplă așa ceva. 

Au plănuit în avans și au plecat în masă. 120 de români au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească nota de 2000 de euro”, a relatat și Daily Mail.  

The Sun a publicat o înregistrare cu românii de la restaurant și a atras atenția că aceștia au mâncat aperitivele, felul principal, au băut o mare cantitate de alcool și apoi au fugit. 

120 de români au fugit de la un restaurant din Spania fără să plătească consumația, a transmis corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Bălțoiu. Paguba pentru micul restaurant din Bembibre, provincia Leon, se ridică la 2000 de euro. Românii au reușit să îi inducă în eroare pe chelneri deoarece au ieșit în pas de dans din clădire înainte să fugă spre mașini. Mai exact, au dansat conga până la ieșirea din restaurant.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri