Traian Băsescu: Am convenit cu premierul Ponta că obiectivul nostru este să menținem portofoliul Agriculturii prin Dacian Cioloș

Data publicării:
traian basescu dacian ciolos - presidency-1.ro

„Obiectivul nostru, din acest punct de vedere, aşa cum am convenit cu premierul Victor Ponta, este să ne menţinem portofoliul Agriculturii prin Dacian Cioloş, unul dintre cele mai prestigioase şi mai mari portofolii din Comisia Europeană. Nu ştiu dacă vom reuşi, dar avem obligaţia să facem tot ce se poate să nu mai avem un portofoliu de genul Multilingvism, care probabil a fost foarte important la vremea lui, dar este una să ai portofoliul Agriculturii, care deţine, gestionează 40% din fondurile Uniunii şi alta să ai un portofoliu cum ar fi Multilingvismul", a declarat Traian Băsescu, după şedinţa Consiliului European, relatează Mediafax.

„Nu avem decât un singur obiectiv, menţinerea portofoliului Agriculturii, care este un portofoliu de prestigiu şi pe care dorim să-l avem în continuare”, a repetat Băsescu, răspunzând la o întrebare pe această temă. El a refuzat să dea alte nume de comisari sau informații despre negocieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri