Turistul mort în Zakynthos a fost ucis în bătaie din cauza unui selfie

Data publicării:
laganas zakynthos grecia
Foto: Shutterstock

Turistul american Bakari Henderson, care a murit în fața unui bar din Laganas, pe insula Zakynthos, a fost ucis în bătaie de 15 bărbați din cauza unui selfie, relatează The Washington Post.

laganas zakynthos grecia
Foto: Shutterstock

Henderson a vrut să își facă un selfie cu una dintre chelnerițele localului Barcode, însă totul a degenerat într-o altercație în care au fost implicați atât clienți, cât și angajați ai barului, a declarat șeful poliției elene.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe turistul în vârstă de 22 de ani bătut cu sălbăticie de un grup de bărbați, până când cade la pământ, în mai puțin de 30 de secunde.

"L-au lovit cu pumnii și picioarele pe corp și la cap. Moartea a survenit în urma loviturilor la cap", a declarat șeful poliției.

Incidentul a avut loc într-una dintre serile cu specific sârbesc organizate de localul Barcode. Un bărbat de origine sârbă în vârstă de 33 de ani este cel care a pornit bătaia, după ce s-a certat cu chelnerița care făcuse un selfie alături de Henderson. Bărbatul l-a lovit pe turistul american și i-a spart o sticlă în cap unui alt client al barului. Ulterior, între 10 și 15 bărbați l-au urmărit pe Henderson afară, unde l-au bătut până când tânărul a rămas fără suflare.

Acum, familia lui Henderson a deschis o pagină de donații și încearcă să strângă bani pentru înmormântare și pentru a repatria trupul tânărului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri