Un fost baschetbalist belgian a fost rănit în atacurile din Bruxelles

Data publicării:
CeJ6FLrXEAA3bOv


- Am fost evacuaţi toţi din incinta aeroportului prin ieşirile de urgenţă. E o mare confuzie aici. Cum vă puteţi imagina, sunt mulţi oameni supăraţi, speriaţi. Ne mută, aşa cum vedeţi în aceste imagini, către ieşirile de urgenţă, se tem că ar putea fi şi alţi atacatori.

- Explozia cea mare, au fost două bombe, pe prima nu am auzit-o, dar a doua a fost la plecări. (Aţi văzut explozia?) Am văzut foarte mult fum. La 100 metri de mine.

- Au explodat două bombe, una la poarta de plecări şi cealalaltă la tabela de afişaj. În momentul exploziei am simţit cum ceva m-a lovit în cap.

- Ni s-a spus să ne ţinem mâinile unul pe celălalt. Ni s-a spus să fim calmi.

Supravieţuitorii atacului de la metrou povestesc şi ei îngroziţi prin ce au trecut.

- Am văzut o explozie, o flacără mare, apoi tot metroul a explodat. S-au deschis toate uşile. Eram la pământ când a avut loc a doua explozie. (Reporter: Două explozii la metrou? În garnitură sau în staţie?) Eram în primul vagon, se pregătea să plece şi nu am văzut. Nu ştiu exact de unde a venit a doua bombă.

- Eram la metrou, în staţia Schuman când am auzit explozia, metroul a fost evacuat. Când am ajuns în staţia Maelbbek am văzut oameni răniţi care ieşeau. Erau mulţi răniţi în jurul meu, cam 20.

Între cei răniţi în urma atentatelor din aeroportul internaţional de la Bruxelles se află şi fostul baschetbalist Sebastien Bellin. Potrivit presei, sportivul se afla în terminalul unde au avut loc cele două explozii. A fost rănit la şold şi la gambă şi a fost deja operat. Colegii săi de la echipa de baschet din Anvers, care urmau să decoleze spre Italia, au scăpat teferi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri