VIDEO. Momentul în care atacatorii din Londra sunt uciși de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
methodetimesprodwebbin282b4dbc-4bbe-11e7-8b46-aeb9dec90269

O nouă înregistrare de pe camerele de supraveghere a apărut în presa britanică (VIDEO AICI). În imagini se vede momentul în care cei trei atacatori sunt uciși de polițiști, nu înainte de a mai înjunghia un bărbat. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se observă cum cei trei atacatori - Khuram Butt, Rachid Redouane și Youssef Zaghba - merg pe stradă cu cuțitele în mână, moment în care observă un bărbat pe partea celalaltă a străzii.

Ei se năpustesc asupra lui și încep să-l înjunghie de mai multe ori. Bărbatul se prăbușește la pământ, însă cei trei teroriști nu se opresc până când la fața locului nu apare o mașină de poliție, iar oamenii legii îi împușcă. De asemenea, în același timp, se mai observă și un obiect alb care zboară către unul dintre atacatori. La puțin timp după ce poliția îi lichidează pe teroriști, bărbatul atacat se ridică și face câțiva pași. 

O înregistrare a fost publicată și de The Times. Cei trei sunt filmați cu patru zile înainte de atacul de sâmbătă la sala de gimnastică unde lucra Khuram Butt. Puteți urmări înregistrarea aici.

Între timp, noi detalii apar în legătură cu acest caz. Mama unuia dintre autorii atacului comis sâmbătă la Londra, şi soldat cu opt morţi şi 48 de răniţi, spune că simte durerea victimelor şi a familiilor acestora. Într-un interviu pentru Sky News, femeia şi-a cerut scuze pentru faptele fiului său. În plus, ea spune că era ferm convinsă că băiatul ei a abandonat activităţile extremiste, mai ales după ce o asigurase că şi-a găsit o slujbă bună, în Londra. Ea a discutat cu fiul ei cu doar două zile înainte de atac şi spune că nimic nu i-a trezit suspiciuni. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri