Video. O femeie „norocoasă” a supraviețuit unor valuri puternice. Ea încerca să-și salveze câinele

Data actualizării: Data publicării:
valuri femeie

O femeie este considerată „foarte norocoasă” după ce a intrat în marea agitată pentru a-și recupera câinele, care înotase în larg.

Femeia își plimba câinele, pe malul mării, în Brighton, când patrupedul s-a apropiat prea mult de apă și a fost luat de valurile puterice, relatează The Telegraph.

În imaginile filmate de un martor, se poate vedea cum femeia este doborâtă de un val și adusă înapoi la mal. Câinele este de asemenea, adus pe uscat de valuri și ulterior este ajutat de un trecător.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Martorul care a înregistrat incidentul a declarat: „Era un zid de apă, care a doborât-o pe fată”.

Chris Ingall, un manager al oprațiunilor pe mare, local a afirmat că femeia a fost „foarte norocoasă”, că nu a fost dusă în larg.

Dacă apa era puțin mai adâncă unde se afla ea, valul s-ar fi spart în spatele ei și ar fi fost dusă în larg, la apă și mai adâncă”, a spus Chris Ingall.

Din fericire, atât câinele, cât și stăpâna lui au scăpat teferi.

Autoritățile au avertizat persoanele care își plimbă câinii prin zonă să îi țină în lesă pentru a evita astfel de incidente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri