VIDEO. Un britanic şi-a amenajat locuinţa ca în anii `40

Data publicării:
BritanicEpoca

Ben Sansum are 35 de ani, dar trăieşte în 1946. Sau cel puţin asta ar spune oricine i-ar călca pragul casei. La finalul fiecărei zile de muncă, el lasă în urmă viaţa modernă din secolul al XXI-lea, pentru a se întoarce în timp.

„M-am hotărât să recreez, atât cât am putut, anii `40 în propria casă. Îmi plac muzica din acea perioadă, maşinile de atunci şi moda acelor ani”, spune Ben Sansum.

Prin urmare, aproape toate obiectele din casa lui Ben Sansum sunt din acea perioadă, de la cutiile de ceai şi mobilă, până la covoare şi soba cu plită. Iar dacă vă întrebaţi ce părere are iubita lui de pasiunea pentru anii `40, răspunsul e cât se poate de simplu.

„Partenera mea are o casă modernă, iar eu o am pe aceasta, aşa că fiecare dintre noi are câte o locuinţă. E grozav!”, spune Ben Sansum.

În plină eră a tehnologiei, Ben Sansum nu are nici măcar televizor, iar de Internet, laptop şi smartphone-uri nu poate fi vorba. Un lucru fără de care nu ar putea trăi cei mai mulţi dintre noi, dar britanicul recunoaşte că pur şi simplu îi e teama de ritmul alert al vieţii din ziua de astăzi.

„Nu înţeleg Twitter-ul, iPhone-urile. Mi se pare înfricoşător. Cred că ne-am izolat unii de alţii în ziua de azi şi pierdem foarte multe făcând asta. Prin umare, încerc să păstrez cât pot de mult din acea perioadă”, spune Ben Sansum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri