Viktor Orban îl laudă pe Donald Trump: „Nici eu n-aş fi putut să spun mai bine de ce anume are nevoie Europa”

Data publicării:
donald trump GettyImages-513916870-3

Foto: Guliver / GettyImages

„Nu am crezut niciodată că voi ajunge la concluzia că, dintre toate opţiunile, Trump va fi cel mai potrivit pentru Europa şi pentru Ungaria. Dar eu am fost atent la acest candidat. A făcut trei propuneri pentru combaterea terorismului. Şi să vă spun ceva, nici eu ca european n-aş fi putut să spun mai bine ca el de ce anume are nevoie Europa”, a spus Viktor Orban.

„Zicea că în America trebuie creat cel mai bun serviciu secret din lume. În Europa de asta e nevoie pentru siguranța noastră. Cele mai bune servicii secrete, care să colaboreze. (...) A doua, zice Trump, trebuie să oprim politica exportării democrației. Nu aș fi putut să zic mai bine nici eu”, a spus premierul Ungariei.

Viktor Orban se află la Școala de vară de la Tușnad. Tot acolo, el a propus crearea unei armate europene comune

„Trebuie să ne gândim foarte serios la crearea unei armate comune în spaţiul comunitar şi avem nevoie de o armată adevărată, unde să avem un singur limbaj comun, în care se dau instrucţiuni într-o singură limbă, să se înţeleagă toată lumea, să nu fie doar o armată de formă, ci să aibă şi fond acea structură militară comună europeană, de care zic eu că avem nevoie”, a spus Viktor Orban.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri