Violenţe în timpul meciului Serbia-Albania. Fratele premierului albanez a fost arestat

Data publicării:
frate

Meciul, care s-a disputat la Belgrad, era considerat de risc maxim şi de aceea, suporteri albanezi nu au fost prezenţi.

Situaţia a degenerat când deasupra stadionului a apărut o dronă de care era legat un steag al Albaniei Mari, care cuprinde şi provincia separatistă Kosovo.

Steagul a fost prins de un un jucător sârb, care a fost atacat apoi de fotbaliştii albanezi. Totul a scăpat de sub control când suporterii sârbi au intrat pe gazon şi au început să se bată cu jucătorii Albaniei, care au fost nevoiţi să fugă la vestiare. Drona ar fi fost controlată, din tribune, de Olsi Rama - fratele premierului albanez, care a și fost arestat.

FOTOGALERIE de la meciul SERBIA - ALBANIA

Cu un istoric delicat între cele două țări, mai ales după ce Kosovo și-a proclamat independența de Serbia în 2008, în condițiile în care această țară consideră respectiva provincie drept vatra sa dintotdeauna, spectatorii au reacționat instantaneu când au văzut drapelul atașat de dronă. Unul dintre jucătorii gazdelor a smuls steagul de cablurile prin care acesta era atașat, moment în care între fotbaliștii celor două echipe a izbucnit un conflict general. Arbitrul englez Martin Atkinson a pus capăt jocului în minutul 40, pentru ca apoi albanezii să se îndrepte în fugă spre vestiare, după ce suporterii au forțat pătrunderea pe gazon.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri