Zborul HEL666 a ajuns cu bine la destinație, vineri 13

Data publicării:
zborul 666

Ai avea curajul să te îmbarci într-o zi de vineri 13 la bordul unei cu curse cu indicele 666 cu destinația spre HELsinki (în engleză hell înseamnă iad n.red)? Călătorii superstițioși cel mai probabil ar prefera să amâne călătoria. Nu a fost și cazul pasagerilor care s-au îmbarcat vineri, 13 ianuarie, din Copenhaga la bordul cursei 666 și au zburat la Helsinki, capitala Finlandei. 

zborul 666

Coincidențele nu se opresc aici. Pasagerii cursei finlandeze Finnair AY666 au plecat la ora 13.00 din Copenhaga spre Helsinki. Mai mult, aeronava în care au zburat are 13 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cursa 666 spre Helsinki a fost una liniștită, aeronava aterizând după 90 de minute, conform programului, în capitala finlandeză. 

Cursa aeriană zilnică AY666 între Copenhaga şi Helsinki s-a desfăşurat de două ori în acest an într-o zi de vineri 13, relatează Agerpres.

Alte companii aeriene, aşa cum este Scandinavian Airlines, iau astfel de superstiţii în serios şi nu au un rând de scaune cu numărul 13 la bordul aeronavelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri