Ultimele cuvinte ale lui Charles Manson. Ce i-a mărturisit unui adept, într-o conversație telefonică

Data publicării:
charles manson

Cu două zile înainte să moară, celebrul criminal Charles Manson și-a afirmat „dragostea pentru toată lumea”, într-o ultimă conversație la telefon cu unul dintre admiratorii săi, Ben Gurecki.

charles-manson
Foto: wikipedia.org

Gurecki a declarat pentru The Sun că Manson l-a sunat pe 12 noiembrie, cu două zile înainte să fie dus de urgență la spital. Manson a murit la câteva ore după ce a ajuns pe mâna medicilor, la vârsta de 83 de ani.

Charles Manson i-a spus admiratorului său că „aceia care pleacă în ceruri nu mor niciodată”, apoi a afirmat că este plin de „dragoste pentru toată lumea”. Gurecki și Manson au avut o relație apropiată în ultimii 20 de ani. Adeptul cultului creat de Manson a declarat că va face publică întreaga convorbire telefonică, pe canalul său de Youtube.

„Fiecare dintre noi își construiește propriul vis cu propria noastră poveste. Imediat cum mă ridic, ies afară, în jurul meu se va forma o echipă [...] Nimic cu toată lumea și totul de la capăt pentru a o lua de la capăt de la sfârșit și din nou pornim spre nicăieri și nimic din nou. [...] Dragoste pentru toată lumea. Tu ești și poate mai mult. Nu...”. Discursul incoerent al lui Manson ar fi fost aici întrerupt de oficialii de la Închisoarea de Stat Cocoran, unde bărbatul fusese încarcerat pe viață.

Gurecki a mai povestit că Manson nu se temea de moarte și că era convins că se va reîncarca într-un scorpion sau într-o cioară: „Uneori vorbea despre reîncarnare și lucruri de genul ăsta, dar spunea și că nu a fost niciodată cu adevărat viu sau că nu va fi niciodată cu adevărat mort, așa că e greu de spus ce credea de fapt”, a declarat acesta.

„Oamenii nu își dau seama că Manson era un om. Transcriptul conversației noastre arată cum vorbea el cu un prieten vechi de 23 de ani, într-un moment foarte personal în care simțea că sfârșitul e aproape. Ultimele 60 de secunde sunt foarte profunde. Cred că se referea la propria sa moarte. Dar să știți că a câștigat, pentru că nu a murit în închisoare, ci la spital. Nu își dorea să moară la închisoare”, a mai adăugat Gurecki.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri