Un avion Qatar Airways a aterizat de urgență, după ce o pasageră a descoperit că soțul ei o înșală

Data actualizării: Data publicării:
qatar avion

Un avion al companiei Qatar Airways a efectuat o aterizare de urgență în India, după ce o pasageră a aflat, în timpul zborului, de infidelitatea soțului ei și a sărit la bătaie, relatează Sky News.

Avionul zbura pe ruta Doha - Bali. În timp ce soțul ei dormea, o femeie din Iran a reușit să intre în telefonul soțului ei, după ce a deblocat smartphone-ul apăsându-l de degetul bărbatului, în timp ce acesta dormea, și a aflat că acesta o înșela. Furioasă, femeia a început să își lovească soțul și să țipe.

Potrivit Hindustan Times, membrii echipajului au intervenit imediat, însă nu au reușit să o calmeze pe femeie, așa că piloții aeronavei au decis să aterizeze de urgență în Chennai, un oraș din sudul Indiei. Cuplul, alături de copilul lor, au fost dați jos din avion, iar aeronava a decolat din nou, spre Bali.

Familia și-a petrecut ziua în aeroportul din Chennai, iar autoritățile au decis să nu ia nicio măsură împotriva lor. Directorul aeroportului a declarat că femeia era în stare de ebrietate, iar familiei nu i s-a permis îmbarcarea în alt zbor, până când aceasta nu și-a revenit din beție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri