VIDEO. Momentul în care poliția împușcă unul dintre cei cinci teroriști din Cambrils

Data actualizării: Data publicării:
Aftermath Of The Barcelona Terror Attack
Foto: Guliver/Getty Images

Au apărut primele imagini ale schimbului de focuri dintre polițiștii catalani și cei cinci teroriști din Cambrils. Poliția i-a ucis pe toți cei cinci bărbați, care păreau să poarte centuri cu explozibili. O analiză a experților geniști a arătat că centurile erau, de fapt, false.

În imaginile prezentate de televiziunile și presa spaniolă se vede cum ofițerii de poliție încep să tragă un bărbat care se îndepărtează. Oamenii de pe stradă se ascund în spatele mobilierului stradal când începe schimbul de focuri.

La scurt timp, se aud mai multe explozii. Polițiștii susțin că a fost vorba despre niște explozii controlate pe centurile purtate de teroriști.

Alte imagini surprinse într-o casă din Cambrils arată o petrecere întreruptă de focurile de armă, care îi sperie pe oameni și îi face să se ascundă pe unde pot.

„Au fugit niște fete într-un bar, apoi am văzut mai mulți oameni fugind pe stradă. Unul dintre ei ne-a spus și nouă să fugim. A venit în spatele lor un bărbat care striga ceva. Nu am înțeles ce spunea. În 30 de secunde poliția deja ajunsese, au sărit din mașină și au început să țipe la el, el tot spunea ceva, nu știu ce, apoi s-a auzit <pop, pop>, a tras de câteva ori și a căzut jos. S-a ridicat apoi și a trecut peste un gard, zâmbea și se îndrepta spre poliție, îi ațâța, apoi l-au împușcat de mai multe ori”, a povestit un martor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri