VIDEO. Premierul australian, filmat pe ascuns în timp ce făcea glume pe seama lui Donald Trump

Data publicării:
Trump

Premierul australian Malcolm Turnbull ar fi fost înregistrat în timp ce îl ironiza pe președintele SUA, Donald Trump. Înregistrarea video a fost publicată de media australiană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Turnbull a fost filmat în timp ce se afla la un eveniment organizat pentru presă la Parlament. Reporterul care a făcut publică înregistrarea lucrează pentru Australia's Nine Network și spune că a decis să încalce protocolul unui astfel de eveniment, acela de a păstra astfel de înregistrări "off the record". La rândul său, premierul australian a declarat că publicarea înregistrării reprezintă "o rupere a încrederii".

În imaginile publicate, Turnbull face glume pe seama lui Trump, folosind un limbaj asemănător cu cel al președintelui SUA.

"Donald și cu mine, noi câștigăm și câștigăm în sondaje. Câștigăm atât de mult, câștigăm, câștigăm așa cum nu am mai câștigat niciodată. Sondajele sunt simplu de câștigat. Îl știu pe tipul ăsta rus...", a spus Turnbull, făcând aluzie la scandalul alegerilor din SUA, care ar fi fost influențate de intervenția hackerilor ruși.

Premierul a spus apoi, într-un interviu la radio 3AW, că discursul său a fost în glumă și că nu a fost deloc rău intenționat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri