Dacia prezintă în martie versiuni aniversare ale tuturor modelelor produse sub marca românească. Ce dotări vor avea maşinile

Data publicării:
Dacia 1 1

Dotări Dacia Logan, foto: dacia.ro

Modelele aniversare ale Dacia Sandero, Duster, Lodgy, Dokker, Logan şi Logan MCV vor fi echipate cu o versiune îmbunătăţită a sistemului multimedia şi de navigare Dacia MEDIA NAV Evolution. Sistemul include un ecran tactil mai mare, conectivitate prin USB şi Bluetooth, pune la dispoziţia utilizatorilor mai multe funcţii, inclusiv alerte pentru siguranţa în trafic, şi poate fi conectat la smartphone.

De asemenea, clienţii vor putea alege ca modelele disponibile în ediţie limitată să fie vopsite în culoarea albastru, considerată ca fiind tradiţional asociată cu marca Dacia, se arată în comunicatul Renault. Versiunile aniversare pot fi dotate cu orice motor disponibil în gama Dacia şi au o garanţie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Prezentarea oficială a modelelor aniversare va avea loc în 3 martie la standul Dacia de la Geneva, în cadrul unui eveniment rezervat presei. Accesul publicului la cea de a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva va fi permis între 5 şi 15 martie.

Citiți și: Dacia ar putea lansa un model Sandero sport
Dacia va prezenta un model aniversar la salonul auto de la Geneva

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri