DIGIMATINAL| Noul BMW Seria 7, vârful tehnologiei bavareze

Data publicării:
bmw 1

Producătorul german îşi propune ca noul BMW Seria 7 să fie liderul absolut în ceea ce priveşte dinamica, eficienţa, confortul şi sistemele de comunicare şi asistare a șoferului. Față de versiunea anterioară, masa automobilului a fost redusă cu până la 150 de kilograme.

Aici s-a ajuns prin utilizarea extinsă a plasticului ranforsat cu fibră de carbon în celula pasagerilor. Noul motor turbo pe benzină, cu şase cilindri în linie, din ultima generaţie de propulsoare a BMW Group, promite să ofere un nou nivel de eficienţă şi performanţe.

Beneficiind de tehnologia BMW TwinPower Turbo acesta impresionează prin dinamica bună și nivelul semnificativ mai mic al consumului şi emisiilor, față de modelul anterior.

Noul BMW Seria 7 oferă o experienţă a condusului mai bogată ca oricând. Șoferul are la dispoziție un buton cu ajutorul căruia se activează setări prin care automobilul se adaptează stilului de condus şi caracteristicilor traseului. Disponibilă standard, suspensia pneumatică pe ambele punţi, cu reglarea automată a gărzii la sol, îmbunătăţeşte vizibil confortul călătoriei.

Garda la sol a vehiculului este ajustată în funcţie de sarcina de la bord, chiar şi atunci când motorul este oprit. Nu în ultimul rând, se remarcă tehnologia iDrive, care, prin mişcări predefinite ale mâinii, oferă o modalitate uşoară de operare a funcţiilor sistemului de infotainment.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea "La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri