Digimatinal. Opel a prezentat primele imagini cu noul Astra

Data publicării:
opel astra

Mai ușor, mai agil și, în același timp, mai confortabil. Astfel poate fi caracterizat noul model Opel Astra care îndeplinește toate aceste cerințe datorită îmbunătățirilor primite.

În funcție de model și de nivelul de echipare, va fi cu până la 200 de kilograme mai ușor decât predecesorul său. Arhitectura complet nouă a vehicului joacă un rol major în reducerea greutății. Fiecare componentă are un design compact și integrează materiale ușoare.

Noul Opel Astra nu doar pare mai mic, ci chiar este. Cu o lungime totală de 4,37 metri este cu aproape cinci centimetri mai scurt decât predecesorul său. Iar înălțimea de 1,46 metri este, de asemenea, cu aproape trei centimetri mai mică. Aceste dimensiuni mai reduse au un impact pozitiv asupra aerodinamicii și eficienței. Sub capota noului automobil va putea fi găsită o gamă complet nouă de motoare. Puterile variază de la 95 la 200 de cai-putere.

Toate propulsoarele diesel și benzină cu o cilindree de până la 1,6 litri au trei lucruri în comun: combină cea mai mare eficiență cu o reacție excelentă și funcționare lină. Una dintre cele mai eficiente motorizări este cea turbo de 1,4 litri cu injecție directă, o unitate cu patru cilindri din aceeași familie ca și motorul mai mic, dar puternic, de un litru cu trei cilindri. Motorul, fabricat complet din aluminiu, dezvoltă 145 de cai-putere. Acesta impresionează prin răspunsul dinamic și performanță superioară. Pe viu, automobilul va putea fi admirat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri