DIGIMATINAL | Peugeot 308 Racing Cup, făcut pentru a concura

Data publicării:
IMG 6507-2-1200x800


PEUGEOT 308 Racing Cup vine cu un kit de caroserie agresiv și cu un motor de 1.6 litri turbo care trece de 300 de cai putere, pentru a face faţă concurenţei ridicate din domeniul motorsport. Alura, liniile şi fineţea aerodinamică denotă din prima clipă ADN-ul modelului. Arcadele noului PEUGEOT 308 Racing Cup au fost mărite pentru a face loc jantelor pe 18" ce pot fi echipate atât cu anvelope de ploaie, cât şi de uscat.

Spoilerele din faţă şi spate, dar şi splitter-ul frontal conferă eficienţă aerodinamică. Din versiunea de stradă, PEUGEOT 308 Racing Cup împrumută elemente ale suspensiei precum pivoţii şi axul spate. Pe alte segmente, inginerii au optat pentru anumite piese specifice, precum discurile de frână cu 6 pistoane. De altfel, cutia de viteze secvenţială în 6 trepte este propusă alături de padelele de pe volan. În plus, greutatea noului PEUGEOT 308 Racing Cup a fost redusă la 1.000 kg.

Versiunea va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ce va avea loc în perioada 17-27 Septembrie şi va fi disponibilă începând cu sfârşitul anului 2016 clienţilor din întreaga lume.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri