Digimatinal. Record de vânzări pentru Citroen C3

Data publicării:
2nd generation Citro n C3

Din 2009, modelul Citroen C3 este produs și în Poissy, Franța. Fabrica a devenit în aceste zile cea mai performantă în cadrul mărcii și a sărbătorit producţia autovehiculului cu numărul 500.000. Încă de la prima vedere, mașina franceză de oraș atrage prin expresia fină a formelor rotunde, completate de senzaţia dinamică inspirată de liniile fluide, fine.

Automobilul este unul din cele mai compacte modele din segmentul său. Are o lungime de aproape patru metri și o lăţime de 1,7 metri. Aceste dimensiuni sunt ideale pentru utilizarea urbană, având în vedere și diametrul de bracare, de numai zece metri.

În ciuda acestor dimensiuni, Citroen C3 dispune de un spaţiu la bord generos şi un volum al portbagajului de 300 de litri, unul din cele mai bune din această categorie. Graţie ţinutei de drum excelente, precum şi gamei de motorizări performante, C3 este uşor de manevrat şi la drum întins. Citroen C3 propune patru versiuni de motoare pe benzină care dezvoltă între 68 și 110 cai-putere și două propulsoare diesel. Acestea livrează 75 și 100 de cai-putere. Mașina este oferită în trei niveluri de echipare și nouă nuanțe de culori ale caroseriei. Constructorul francez pune la dispoziția clienților și o ediție specială, un mix de tehnologii și inovații la un preț care pornește de la 16.700 de euro.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri