Doi piloți BMW au facut schimb de maşini

Data publicării:
masina nisip

De pe asfalt pe nisip şi invers. Martin Tomczyk, pilotul BMW în DTM, competiție pe care o puteți vedea în exclusivitate la Digi Sport, şi asul MINI ALL4 Racing, Nasser Al-Attiyah, au pătruns pe teritorii nefamiliare şi fiecare a testat maşina de concurs a celuilalt.

Astfel, Red Bull l-a dus în Dubai pe Martin Tomczyk, campion DTM în 2011, și l-a urcat la volanul MINI ALL4 Racing, mașina câştigătoare în ultimele patru ediţii ale faimosului Raliu Dakar. De cealaltă parte, în Germania, Nasser Al-Attiyah a avut ocazia de a testa modelul BMW M4 DTM, pilotat de Tomczyk.

Cele două victorii în Raliul Dakar sunt doar câteva din succesele reuşite până acum de pilotul din Qatar. După primul succes reuşit în 2011, el a obţinut o a doua victorie, cu MINI ALL4 Racing, în ianuarie 2015.

Pentru ambii campioni experiența a fost una fascinantă și distractivă. Fiecare a fost impresionat de performanțele automobilului testat, iar adrenalina a fost la cote maxime. După ce a cochetat de câteva ori cu întrecerile pe asfalt, pilotul MINI ALL4 Racing, Al-Attiyah, s-a bucurat de senzațiile trăite la volanul unei mașini pregătite pentru DTM. Cel mai mult a apreciat aerodinamica mult mai evidentă a acestui tip de automobil, dar și nivelul de aderență.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbată, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri