Drifturi pe pistele Aeroportului din Iași

Data publicării:
drifturi

Una dintre pistele Aeroportului din Iași s-a transformat pentru cinci ore în pistă de raliu. Împătimiții vitezei și a cailor putere au luat parte la un spectacol de motorsport complex, cu demonstrații de karting, offroad, prototipuri, conducere defensivă de motociclism și drifturi.

Bestial! Ce v-a plăcut cel mai mult? Cum se învârteau băieții cu mașinile , făceau drifturi, super fain și zgomotul motoarelor , asta e cel mai tare.”

*** 

„Pasiunea pentru sporturile cu motor , vremea bună, în schimb organizarea cam lasă de dorit.”

***

Drifturile mai mult, mașinile astea de viteză preparate special. Astea vă plac? Da, da da.”

Andrei Postolache, organizator eveniment: „A fost o idee de a răspunde unei provocări , de a satisface cât mai mult publicul.”

Marius Bodea, director Aeroportul Internațional Iași: „În pofida aparenței, este o formă de prevenție în ce privește folosirea motocicletelor sau a mașinilor de mare putere pentru că totul se face într-un cadru organizat și asta ar trebui să înțeleagă toată lumea.”

Cei care preferă mașinile clasice în schimbul celor modificate pentru viteză, au putut admira limuzine de epocă.

„E o mașină din 1929, Mercedes Gazzelle, și e frumoasă, ce să zic motorul e de 2.200 de centimetri , cai putere 67 de cai, cutie hidramată, claxon manual.”

***

Bravo lor că au întreținut așa ceva și e bine să știe și copiii că au existat , nu doar tehnologia modernă și toate făcute pe computer.”

Spectacolul a strâns peste 15 mii de spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri