FOTO. Sorin Grindeanu, la drive test cu Dacia electrică

Data publicării:
grindeanu renault fb2

Premierul Sorin Grindeanu a vizitat, marţi, Centrul Tehnic de la Titu, judeţul Dâmboviţa, unde a făcut un drive test cu un autoturism Dacia Duster cu cutie automată şi unul cu o maşină electrică. Şeful Executivului i-a asigurat pe reprezentanţii Renault că infrastructura, în special tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti, reprezintă una dintre priorităţile cabinetului său, potrivit News.ro.

grindeanu renault fb 4
grindeanu renault fb 4

„Chiar mă bucur. Este pentru prima dată când am condus un Duster cu cutie automată - vă rog frumos să încercaţi - şi o maşină electrică, de asemenea. Chiar e o senzaţie plăcută”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Şeful Guvernului a ţinut să sublinieze că Centrul Tehnic de la Titu reprezintă un exemplu de succes.

„Centrul Tehnic de la Titu reprezintă pentru noi, pentru România, un exemplu de cum trebuie să se dezvolte din punctul nostru de vedere o companie de succes. De prea multe ori am fost învăţaţi în aceşti ani sau s-a investit în ţara noastră pentru că forţa de muncă este plătită cum este, spre deosebire de alte ţări şi s-a venit şi s-a investit şi din acest punct de vedere. La Titu, în schimb, dacă vorbim şi de industria auxiliară care s-a dezvoltat pe lângă Centrul Tehnic de aici, vorbim de aproximativ 4.000 de ingineri. E un centru tehnic care este al doilea, după cel din Franţa, ceea este un lucru foarte bun”, a spus premierul.

Totodată, Grindeanu i-a asigurat pe reprezentanţii Renault că infrastructura, mai ales tronsonul autostrăzii Piteşti – Sibiu, este una dintre priorităţile Guvernului.

„Am avut discuţii aplicate cu reprezentanţii Renault (...) Nu sunt primul, dar sper să fiu ultimul cu care să se discute despre infrastructură. Se discută din 2007 de acest lucru aici. Cred că e timpul să uităm de vorbe, să trecem la fapte. I-am asigurat pe reprezentanţii Renault că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu — Piteşti, este una dintre priorităţile noastre”, a mai spus prim-ministrul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri