GALERIE FOTO | SUV-ul Karoq, fratele mai mic al lui Kodiaq, prezentat oficial de Skoda

Data publicării:
skoda icon

Cortina se ridică pentru noua Skoda Karoq. Marca cehească de tradiție îşi prezintă noul SUV compact la salonul auto IAA de la Frankfurt.

sk1
sk1

› Noul SUV compact continuă campania mărcii în segmentul SUV-urilor
› Premieră pentru Skoda: panoul digital de instrumente care poate fi complet personalizat
› Mereu online, cu modulul LTE şi Skoda Connect
› Cel mai mare portbagaj din clasă
› SUV-ul compact, cu limbaj de design modern, continuă ofensiva mărcii în segmentul SUV-urilor

Premieră pentru Skoda: panoul digital de instrumente. SUV-ul este pe deplin interconectat, dispunând de modul LTE şi de Skoda Connect. Designul său dinamic reflectă pe deplin noul limbaj de design al SUV-urilor mărcii.

Skoda Karoq este un SUV cu caracter: SUV-ul compact are o lungime de 4.382 mm, lăţimea de 1.841 mm şi înălţimea de 1.605 mm. Ampatamentul mare, de 2.638 mm, garantează mult spaţiu pentru pasageri. Portbagajul are un volum de 521 litri cu bancheta în poziţie uzuală. Rabatarea scaunelor din spate sporeşte capacitatea portbagajului la 1.630 de litri. Skoda a integrat numeroase soluţii Simply Clever în acest SUV compact, inclusiv pedala virtuală, cu care puteţi deschide portbagajul fără a folosi mâinile şi sistemul opţional VarioFlex pentru scaunele din spate. În combinaţie cu scaunele spate VarioFlex, spaţiul portbagajului devine variabil şi poate oferi între 479 şi 588 litri. Sistemul VarioFlex include trei scaune separate în spate, care pot fi individual reglate şi pot fi chiar scoase complet, astfel că acest SUV devine un van cu capacitatea maximă de încărcare de 1.810 l.

Skoda Karoq este modelul companiei care atinge cel mai înalt nivel de digitalizare. Este prima dată când producătorul auto oferă un panou de instrumente digital, care poate fi personalizat complet. Afişajul poate fi adaptat şi este conectat la sistemul de infotainment. Interconectarea automobilului cu şoferul şi pasagerii asigură călătorii confortabile şi sigure, atât pentru şofer, cât şi pentru pasageri. Toate soluţiile de conectivitate contribuie la optimizarea fluxului de informaţii şi sporesc siguranţa şi posibilităţile de entertainment. SUV-ul oferă cele mai moderne sisteme de infotainment. Toate ecranele tactile capacitive au designul glass specific dispozitivelor Skoda. Pasagerii de la bordul modelului Skoda Karoq pot fi mereu online, datorită modulului LTE şi a hotspot-ului WiFi la care fiecare pasager îşi poate conecta dispozitivul mobil.

Noile servicii online mobile Skoda Connect sunt împărţite pe două categorii: serviciile Infotainment online sunt utilizate pentru informare şi navigaţie, iar serviciile Care Connect sunt folosite pentru asistenţă în caz de avarii sau urgenţe. De exemplu, serviciul de apel de urgenţă cheamă ajutor în cazul unui accident. Aplicaţia Skoda Connect oferă servicii online adiţionale, care permit utilizatorilor să verifice, să configureze şi să găsească automobilul de la distanţă.

Vedeți AICI Skoda Kodiaq, cel mai mare SUV al mărcii

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri