LA VOLAN. BMW, vedetă în „Misiune imposibilă”

Data publicării:
BMW

El poate fi admirat, de asemenea, pe cea mai nouă motocicletă BMW S 1000 R. Producătorul german BMW este partenerul global de automobile pentru următoarea producţie Paramount Pictures din legendara serie „Misiune Imposibilă”.

Următorul film, „Mission: Impossible - Rogue Nation”, va debuta în cinematografe la data de 31 iulie. Este a doua oară când BMW colaborează cu echipa de producţie a francizei de la Hollywood, iar prin susţinerea sa tehnologică a permis realizarea unor cascadorii spectaculoase cu automobile, filmate în diferite locaţii de pe mapamond.

Precedentul parteneriat pe care BMW l-a avut cu Paramount a fost în 2011, pentru „Mission: Impossible - Ghost Protocol”. Eroul peliculei, Ethan Hunt este acum protagonistul unor cascadorii spectaculoase conducând atât noul BMW M3 cât şi noua motocicletă BMW S 1000 R.

În noua producţie, prin conceptul BMW Vision EfficientDynamics, constructorul german a oferit o imagine a viitorului prin sistemele de conectivitate inteligentă între șofer, automobil şi mediul înconjurător.

Un model ca cel condus de Tom Cruise în noul film dispune de un propulsor cu șase cilindri în linie și livrează 431 de cai-putere. Cuplul maxim este de 550 Newtoni/metru pe o plajă largă de turații depășind nivelul maxim al precedentului model cu aproape 40 la sută.

Motorul poate fi cuplat la o cutie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte de viteză, iar sprintul de la zero la o sută de kilometri pe oră se face în 4,1 secunde.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri