LA VOLAN. Cele mai scumpe mașini Mercedes sunt disponibile și în România

Data publicării:
mertan

Începutul lunii aprilie a adus în România două dintre cele mai exclusiviste modele produse în prezent de Mercedes. Dealerii constructorului german sunt acum gata să preia comenzile pentru noile S 500 Coupe și S 63 AMG, care nu vor ajunge însă în showroom-uri mai devreme de luna septembrie.

Cei care le doresc în curtea proprie trebuie să bage adânc mâna în buzunar. Prețurile pleacă de la 105.000 de euro pentru prima versiune a coupe-ului, în timp ce S 63 AMG este sensibil mai scump, cu un preț de pornire de aproape 143.000 de euro.

Principalele argumente prin care noul Mercedes-Benz Coupe speră să-i convingă pe cei cu dare de mână sunt sistemele de tracțiune integrală și suspensie pneumatică.

La rândul său, S 63 AMG vrea să impresioneze prin caracterul extrem de sportiv, care îi este imprimat de motorul V8 biturbo. Cu o capacitate de 5,5 litri, acesta dezvoltă o putere de 585 de cai și oferă un cuplu de 900 de newtoni-metru.

În versiunea de echipare Edition 1, cele două modele modele vin cu tapițerie Nappa, bord îmbrăcat în piele, vola sport în trei spițe, praguri iluminate și personalizate, precum și cristale Swarowski pentru consola centrală. Prețurile de pornire pentru modelele cu această echipare sunt de 145.000 euro pentru S 500 4MATIC Coupe și de 188.500 euro pentru S 63 AMG 4MATIC Coupe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri