LA VOLAN. Citroen C4 Cactus amenință vânzările Dacia Duster

Data publicării:
citroen c4 cactus

După ce anul trecut au prezentat pentru prima dată conceptul C4 Cactus, despre care au spus că va fi o mașina mult mai ieftină decât celelalte modele din portofoliul mărcii, Citroen pare să se fi ținut de cuvânt.

Oficialii firmei din grupul PSA au dezvăluit la Salonul de la Geneva care va fi prețul de bază de la care va pleca mașina, cu mențiunea că este vorba de prețul anuntat deocamdată doar pentru piața din Hexagon.

Astfel, un francez va putea să cumpere pe noul C4 Cactus cu o sumă ce pornește de la 13.950 de euro, ceea ce reprezintă un preț mai mic cu aproape 15 pocente decât alți competitori compacți.

Dincolo de adversarii din clasa sa, C4 Cactus ar putea reprezenta o amenințare chiar și pentru modelul Duster al celor de la Dacia, aici referindu-ne însă la versiunile produse la Mioveni doar cu tracțiune pe puntea față.

SUV-ul românesc va rămâne mai departe la putere cu motorizarea diesel și cu tracțiunea integrală, deoarece modelul francez nu va primi un sistem patru ori patru, iar versiunea sa diesel va sări de 22.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri