LA VOLAN. Duster Pickup, versiunea 2.0

Data publicării:
suvduster

După confirmarea oficială că Dacia Duster Pickup este realitate, fie el și un model destinat doar vânzărilor de flote, Renault duce ideea unei camionete bazate pe Duster mult mai departe.

Săptămâna aceasta, la Salonul Auto din Sao Paulo, francezii prezintă un nou concept, botezat Oroch. Acesta a fost proiectat chiar în centrul de design Renault din Sao Paulo - cel care a creat și Sandero Stepway - și este foarte diferit de SUV-ul românesc, de la grupurile optice și până la mânerele ușilor. Interiorul este mult mai tehnologizat și mai arătos, dar asta este ceva de așteptat de la o mașină-concept.

Din moment ce piața braziliană e foarte importantă pentru Renault - care are și fabrici acolo - iar 75% dintre utilitarele ușoare vândute în America de Sud sunt pickupuri, direcția e clară: francezii au anunțat deja că Duster Oroch prefațează un model de serie destinat acestei piețe.

Pentru alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea La Volan, prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri