LA VOLAN. Încă un facelift pentru Renault Megane

Data publicării:
meganee

Până în prezent, practica oricărui producător auto era aceea ca, după circa trei ani de la momentul lansării unui model, să prezinte o restilizare a acestuia, care să ajute maşina să rămână la acelaşi nivel tehnologic cu ceilalţi competitori ai săi.

După care, inevitabil, respectivă generaţie era înlocuită cu altă mai nouă, care prelua numele şi câteva elemente de bază, cel mai adesea legate de design.

Francezii de la Renault propun acum un alt concept, şi anume efectuarea unor operaţiuni de facelift la modelul Megane, o maşină care a primit deja o versiune restilizată.

Mai bine zis, Renault Megane are acum un facelift la facelift, lucru care este în avantajul potenţialilor clienţi.

Cel mai important, maşină este disponibilă la un preţ cu 400 de euro mai mic decât versiunea anterioară.

La nivel estetic, noul Megane are o grilă a calandrului modificată, pentru că principalele noutăţi să se găsească la interior.

Există trei echipări diferite: prima presupune aer condiţionat şi conectivitate de tip Bluetooth, la un preţ care începe de la 14.000 de euro.

Vârful de gama este reprezentat de Renault Megane RS, care costă acum 25.500 euro, pentru motorizarea pe benzină de 2 litri şi 265 CP.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri