LA VOLAN. Limuzina Rolls Royce Ghost a venit în haine noi la Geneva

Data publicării:
ghost

Ghost, limuzina de un sfert de milion de euro a celor de la Rolls Royce, s-a prezentat la Salonul Auto de la Geneva în haine noi. Deși vine la aproape cinci ani de la lansarea modelului, primul facelift din istoria acestuia aduce doar modificări subtile la exterior, în special la blocurile optice și la barele de protecție.

La interior au fost redesenate scaunele, instrumentele și ceasul. Pentru cei care vor să se conecteze la internet chiar și în mașină, Ghost are wi-fi încorporat. Dincolo de actualizarea tehnologiei, există și mici modificări care țin de stil și sunt de așteptat de la o astfel de marcă.

De exemplu, opțional, bușonul rezervorului de combustibil poate fi construit din oțel inoxidabil și poate purta monograma proprietarului. Celebra figurină „Spirit of Ecstasy”, care tronează pe capotă, se regăsește și la interior, reprodusă discret pe rotița ce controlează sistemul multimedia.

Aceasta din urmă are acum funcție touch. Motorul rămâne același V12 de 6,6 litri și 570 de cai putere.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri