LA VOLAN. Lionel Messi, imaginea celei mai ieftine mașini

Data publicării:
lionel messi foto facebook 27 10 2015

Lionel Messi, liderul echipei FC Barcelona este imaginea hatchback-ului Tata Kite, care urmează să fie prezentat, oficial, în decembrie. Nu se știe câţi bani a investit Tata Motors în nouă campanie de publicitate, însă fotbalistul argentinian are o avere estimată la peste 160 de milioane de euro.

Asocierea este cu atât mai ciudată, cu cât mașina nu va depăși prețul de 6.000 de dolari. Tata Kite va fi oferit clienţilor atât cu motoare pe benzină, cât şi cu unităţi de propulsie diesel. În versiunea pe benzină, Kite va fi propulsat de unitatea Revotron de 1.2 litri, disponibilă şi pe modelele Bolt şi Zest, în timp ce varianta diesel va avea un motor de 1 litru.

Leonardo DiCaprio promovează mașinile eco

O altă vedetă, Leonardo DiCaprio va promova imaginea mașinilor electrice. Pentru a fi convingător, actorul va merge doar cu o Toyota Prius şi o Tesla Roadster. Simpatizant al miscarii eco, DiCaprio a anuntat, recent, ca va produce un film despre scandalul Volkswagen, botezat Dieselgate.

Mai multe informaţii din industria auto aflaţi în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea La Volan, prezentată de Bogdan Mirică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri