LA VOLAN. Moș Crăciun are o sanie nouă, model 2014

Data publicării:
s

În prag de sărbători, în Rovaniemi, un oraș din Finlanda, aproape de Cercul Polar, a fost dezvăluit cel mai nou și mai așteptat vehicul din lume. Și cel mai căutat cu privirea în aceste zile, mai ales după lăsarea serii. Dar dacă ești atent, îl poți zări printre nămeți și ziua. Este vorba de ultimul model al... saniei lui Moș Crăciun. Și de la mic la mare, trebuie să știți că la fabricarea acesteia spiridușii au lucrat un an întreg și au produs un singur exemplar.

După cum probabil cei mici știu deja, ca în fiecare an, aceasta este trasă de Rudolf, unul dintre ajutoarele de nădejde ale Moșului. Iar când el este istovit, și sania este încărcată, pe Rudolf îl ajută și alți reni.

Purtătorul de cuvânt al fabricii din Laponia a declarat în exclusivitate pentru Digi24 că pentru producția saniei s-au folosit cele mai bune materiale. Trebuie să mai menționăm, ca dotare, sistemul de navigație. Este cel mai complex din toate timpurile, acesta dispunând de o hartă cu miliarde și miliarde de adrese. Nimeni nu e de negăsit pentru Moș Crăciun. Așa că diseară, uitați-vă cu atenție pe geam! Poate vedeți sania Moșului în fața casei, sau poate o zăriți pe cerul înstelat.

Garanția saniei este nelimitată. După ce Moș Crăciun își va fi încheiat călătoria, sania va fi așezată într-un muzeu, alături de mai cele mai vechi modele.

Dacă vreți să aflați însă ce mașini îi plac Moșului, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30 emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri