LA VOLAN. Noul Mondeo, start la vânzări

Data publicării:
FORD SIGLA

Deși încă nu a lansat noul Mondeo pe piața din România, producătorul auto Ford a demarat un program de precomandă pentru acest automobil. Astfel, cel mai ieftin model, Mondeo Trend, poate fi comandat de fanii mărcii americane contra sumei de 23.150 de euro cu TVA inclus.

În dotarea standard se regăsesc dotări precum airbaguri frontale, laterale dar și pentru genunchii șoferului, tehnologie Start & Stop și radio CD cu MP3 care dispune de opt difuzoare.

Pentru un confort sporit, noul Mondeo dispune de aer condiționat automat cu reglare separată, pilot automat și comenzi audio pe volan.

Tot în standard regăsim luminile de zi cu tehnologie LED. Nu lipsesc volanul și schimbătorul de viteze îmbrăcate în piele. Sub capotă, varianta de bază a gamei are un motor diesel de doi litri TDCi care dezvoltă 150 de cai-putere cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte.

Conform datelor oficiale, consumul mixt nu depășește 4,2 litri la sută de kilometri. Versiunea de top a noului model dispune de un motor de doi litri Ecoboost care produce 240 de cai-putere și se regăsește pe varianta de echipare Titanium. Aceasta este disponibilă la un preț cu puțin peste 30.000 de euro cu taxele incluse.

Noul Mondeo este produs la uzina Ford din Valencia, Spania și are principali concurenți în Europa noul Volkswagen Passat și Opel Insignia. Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri