LA VOLAN. Prețuri atractive pentru Skoda Fabia, în România

Data publicării:
auto lavolan

A treia generație a subcompactei produse în Cehia dispune de un nou design, mai matur, dar și de dimensiuni ușor crescute față de generația precedentă. Acest lucru nu afectează manevrabilitatea care a consacrat acest model.

Deși cu dimensiuni subcompacte, ideale pentru traficul urban, noua Fabia impresionează prin spațiul generos de care dispune fiecare pasager. Capacitatea de încărcare a portbagajului se încadrează în aceeași linie. Volumul acestuia variază, de la 300 de litri la 1.163 de litri, cu bancheta spate rabatată.

Tehnologia încorporată în mașină de producătorul ceh convinge prin simplitate și ușurința în operare. Pe lângă patru ceasuri analogice, sunt disponibile comenzi pentru radio și telefon lângă volan și sistem de navigație care include tuner, CD și MP3 Player.

Skoda Fabia se vinde în România în două versiuni de caroserie - hatchback și combi. Cea mai ieftină versiune costă 10.420 de euro, preț cu TVA inclus și vine echipată cu un motor de un litru care dezvoltă 60 de cai-putere, cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

La capătul opus, cea mai scumpă Fabia este o versiune combi care se vinde cu 18.267 de euro cu toate taxele incluse. Acest model are sub capotă un diesel de 1,4 litri care produce 90 de cai-putere și este cuplat la o cutie automată cu șapte rapoarte.

Mai multe informații din domeniul auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", cu Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri