LA VOLAN. Versiune hibrid pentru Golf 7

Data publicării:
golf-1

La doar câteva zile de la momentul în care a prezentat prețurile pentru versiunea electrică a lui Golf 7, cei de la Volkswagen vor prezenta mâine, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, și o variantă hibrid a aceluiași model.

Se numește simplu, GTE, preluând ultima inițială de la tipul de energie pe care îl va folosi pentru propulsie. Fiind vorba însă de un hibrid, avem de-a face cu două motoare: un turbo convențional pe benzină de 1,4 litri, care furnizează 150 de cai și un motor electric de 102 cai, care poate duce mașina de unul singur până la 130 de kilomatri pe oră.

Totodată, acesta oferă și o autonomie interesantă: cei de la Volkswagen susțin că Golf GTE va putea rula 50 de kilometri în mod electric, iar bateria este reîncărcabilă de la orice priză.

Amatorii pentru această versiune vor avea însă de așteptat câteva luni. Volkswagen Golf GTE va putea fi comandat din vară, în timp ce livrările vor fi făcute în ultimul trimestru.

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri