Lamborghini a filmat o reclamă pe Transfăgărăşan

Data publicării:
lamborghini huracan transfagarasan

Lamborghini a filmat o reclamă în România pe Transfăgărăşan. Compania a adus la noi în ţară maşini cu care se laudă cei mai bogaţi oameni din lume, iar prezentatorul emisiunii La volan de la Digi24 a fost singurul jurnalist român acceptat la eveniment şi a avut ocazia să testeze un Huracan Performante.

Şase bolizi de 1,2 milioane de euro şi-au etalat performanţele şi frumuseţea pe Transfăgărăşan. De departe, toţi ochii au fost pe supercarul Huracan, din care Lamborghini a adus două exemplare.

Vorbim despre cea mai rapidă maşina de serie pe circuitul de la Nurburgring. Model pe care Bogdan Mirică a avut şansa de a-l testa.

„Vreau să înțelegeți ce am simțit eu astăzi și pentru asta trebuie să pornesc motorul. Să vă arăt acum ce e în spate. Aici se ascunde inima unui Lamborghini. Este un motor V10, 640 de cai putere, care poate propulsa mașina de la 0 la 100 de km/oră în doar 2,9 secunde. Și au fost cele frumoase 2,9 secunde din viața mea și vă rog să mă credeți pe cuvânt”, a relatat prezentatorul emisiunii La volan.

Puţini au mai avut ochi pentru alte două modele de Huracan Spyder şi unul Coupe.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri