Motocicletele BMW, apreciate de americani

Data publicării:
bmw motorrad

BMW Motorrad a vândut, în 2014, peste 120.000 de motociclete, un record în istoria companiei. Este o creştere de 7,2% față de 2013. Germania continuă să fie cea mai de succes piaţă pentru brandul bavarez. Aproximativ o cincime din total au fost livrate pieţei locale. Încă o dată, BMW Motorrad a fost lider, cu o cotă de piaţă de peste 25%. Statele Unite ale Americii au ocupat locul doi, cu aproximativ 15.000 de unităţi importate. Următoarele pieţe ca vânzări au fost Franţa şi Italia. În segmentul de piaţă de peste 500 de centimetri cubi, BMW Motorrad a fost lider atât în Germania, cât şi în Italia şi Spania. În ultimul an s-au lansat nu mai puțin de cinci modele noi la nivel mondial.

Din gama „R", modelul R 1200 GS este cea mai de succes motocicletă a mărcii. Aceasta este urmată ca popularitate de versiunea Adventure și RT.

Pentru acest an, BMW pregătește numeroase vehicule inovatoare pentru fanii mărcii. Noul BMW S 1000 RR va fi disponibil pentru comenzi din primăvară și va avea o putere crescută. Mai multe informații din lumea auto, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri