Muzeul de mașini al lui Ion Țiriac s-a redeschis 

Data publicării:
masini tiriac 4

Poate cea mai impresionantă este un Ferrari fabricat în 2014 și care are 900 de cai putere.

Modelul spectaculos atinge 100 de kilometri pe oră în doar trei secunde. Au fost fabricate doar 499 de exemplare care s-au epuizat în doar câteva luni.

Chit că merg cu 30 la oră, cu 40 la oră, cu una din 1920 sau poate merg cu viteza maxima permisă pe DN1, însă nu pot să spun care e preferata, care e mai frumoasă, mai bună”, spune omul de afaceri Ion Țiriac.

Fiecare mașină are o poveste aparte. Unele dintre ele au avut proprietari celebri. Daimler Conquest Century Drophead Coupe a fost livrat pentru prima oară în mai 1956 Contesei de la Nove a Elveției, iar Rolls Royce Phantom V a fost cumpărat de la Sir Elton John.

Din colecția Jaguar e greu să alegi un model. Ne-am oprit, totuși, la unul din 1952. Este un model care a cucerit Statele Unite la vremea aceea.

Galeria Țiriac Collection situată in apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă poate fi vizitată în fiecare weekend, de vineri până duminică, între orele 10.00 - 19.00. Preţul de intrare este de 15 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri